Universitatea din Bucuresti

Campus events

Concurs de fotografie nr.12/2020

Date: 25 mai 2020

C O N C U R S (comun pentru #SSO si #SSO+)!
In lunile trecute ti-am oferit sfaturi si idei despre cum poti economisi energia in camin sau in casa in care vei sta dupa terminarea studiilor. Posteaza o fotografie pe pagina noastra University of Bucharest Student Switch Off in care ne arati cum ai invatat sa economisesti energie si poti fi castigatorul/castigatoarea ultimei competitii foto din acest an universitar. Ai timp sa aduni like-uri pana joi, 28 mai 2020, ora 23.59. Stii regula: castiga 2 postari (1 postare #SSO si 1 postare #SSO+) cu cele mai multe aprecieri, respecta tema si se incadreaza in termenul de concurs! Mult succes! #SAVES2

 

Concurs de fotografie nr.11/2020

Date: 12 mai 2020

C O N C U R S (comun pentru #SSO si #SSO+)!
Stiai ca un calculator desktop este un consumator de energie mai mare decat un laptop? Laptop-urile consuma pana la 80% mai putina energie electrica decat computerele desktop, acestea din urma fiind conectate permanent la o sursa de alimentare masiva. Tu ce folosesti? Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina noastra si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Ai timp sa aduni like-uri pana vineri, 15 mai 2020, ora 23.59. Stii deja regula: castiga 2 postari (1 postare #SSO si 1 postare #SSO+) cu cele mai multe aprecieri, respecta tema si se incadreaza in termenul de concurs!

Concurs de fotografie nr.10/2020

Date: 28 aprilie 2020

C O N C U R S (comun pentru #SSO și #SSO+)!
Stiai ca, daca deschizi larg fereastra pentru cateva minute, este suficient pentru a improspata aerul din camera? In acest fel, caldura nu se pierde ca atunci cand tii geamurile rabatate. Asadar, deschide larg fereastra! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina noastra si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Ai timp sa aduni like-uri pana vineri, 1 mai 2020, ora 23.59. Stii deja regula: castiga 2 postari (1 postare #SSO si 1 postare #SSO+) cu cele mai multe aprecieri, respecta tema si se incadreaza in termenul de concurs!

Concurs de fotografie nr.9/2020

Date: 10 aprilie 2020

C O N C U R S (comun pentru #SSO si #SSO+)!
Stiai ca dacă lasi in priza un incarcator care nu este atasat unui telefon acesta va consuma energie electrica in mod inutil? Desi costurile totale sunt mici, este necesar sa luam in calcul impactul asupra mediului: fiecare KWh consumat inseamna dioxid de carbon emis in atmosfera. Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina noastra si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Ai timp să aduni like-uri pana joi, 16 aprilie 2020, ora 23.59. Știi deja regula: castiga 2 postari (1 postare #SSO si 1 postare #SSO+) cu cele mai multe aprecieri, respecta tema si se incadreaza in termenul de concurs.#SAVES2

Concurs de fotografie nr.8/2020

Date: 9 martie 2020

C O N C U R S (comun pentru #SSO si #SSO+)!
Lumina naturala este mai sanatoasa!
Stai langa fereastra daca vrei sa lucrezi cu spor si foloseste lumina naturala! Inchide lumina artificiala daca este inca zi. Nu lasa becul aprins atunci cand pleci din camera! Posteaza pe pagina University of Bucharest Student Switch Off o fotografie legata de acest mesaj si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Castiga 2 postari (1 postare #SSO si 1 postare #SSO+) cu cele mai multe like-uri, respecta tema si se incadreaza in termenul de concurs: vineri, 13 martie 2020, ora 23:59.

Concurs de fotografie nr.7/2020

Date: 25 februarie 2020

C O N C U R S (comun pentru #SSO si #SSO+)!
Stiai ca un bec cu led de 12 W echivaleaza cu un bec standard de 75 W? Sau ca becul economic este mai avantajos decat unul incandescent?  Asadar, schimba becul incandescent cu unul  economic sau led! Posteaza pe pagina University of Bucharest Student Switch Off o fotografie legata de acest mesaj si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Castiga 2 postari (1 postare #SSO si 1 postare #SSO+) cu cele mai multe like-uri,  respecta tema si se incadreaza in termenul de concurs: sambata, 29 februarie 2020, ora 23:59.

Concurs de fotografie nr.6/2020

Date: 13 ianuarie 2020

C O N C U R S (comun pentru #SSO si #SSO+)!
Stiai ca aparatele lasate in varianta stand-by consuma curent, uneori aproape la fel de mult ca si cum ar fi in stare de functionare?
Ai grija sa inchizi aparatele atunci cand nu mai ai nevoie si  🔌din priza! Posteaza pe pagina University of Bucharest Student Switch Off o fotografie legata de acest mesaj si invita-ti 👥 sa o aprecieze. Termen: joi, 16 ianuarie 2020, ora 23:59.#SAVES2

Concurs de fotografie nr.5/2019

Date: 16 decembrie 2019

C O N C U R S (comun pentru #SSO si #SSO+)!
A venit iarna si este o placere sa bei o ☕️ calda.   Atunci cand prepari ceai sau cafea, nu uita sa pui la fiert doar cantitatea de apa de care ai nevoie 😉.
Posteaza pe pagina University of Bucharest Student Switch Off o fotografie legata de acest mesaj si invita-ti 👥 sa o aprecieze. Termen: joi, 19 decembrie 2019, ora 23:59.

Concurs de fotografie nr.4/2019

Date: 28 noiembrie 2019

C O N C U R S #SSO (doar pentru studentii care stau in caminele UB).
👉Stiati ca temperatura recomandata pe timpul iernii este de 21 grade ziua si 20 grade noaptea? Daca este prea cald, organismul poate suferi un soc cand iesim afara, si, daca crestem temperatura prin mijloace de incalzire suplimentare, riscam sa suprasolicitam reteaua electrica. ⚡️ Posteaza pe pagina @UOBSSO o fotografie legata de acest mesaj si invita-ti 👥 sa o aprecieze. Termen: luni, 2 decembrie 2019, ora 23:59.

Instruirea studentilor-ambasadori #SSO si #SSO+

Date: 19 noiembrie 2019
Daca ai devenit student ambasador SAVES2, te asteptam in intervalul 14.00-16.00 la sala de Consiliu din Sos. Panduri nr.90 (sediul noului Rectorat UB), etaj 1, camera 102,  pentru intalnirea cu echipa de proiect UB si sustinatorii proiectului Student Switch Off. Iti vei cunoaste colegii si vei invata cum sa te implici!

Concurs de fotografie nr.3/2019

Date: 13 noiembrie 2019

C O N C U R S! (comun pentru #SSO si #SSO+)
Stiati ca timpul de fierbere se reduce daca puneti capacul pe oala cand gatiți? Consumati mai putina energie si mancati mai repede. 😁 Postati pe pagina #UOBSSO o „mostra” a creativitatii voastre (fotografie, videoclip etc.) si puteti castiga  premii surpriza!
❗️Nu uitati: #SSO –pentru studentii care stau in caminele UB  si #SSO+ – pentru studentii care stau in mediul privat! Termen: duminica, 17 noiembrie 2019, ora 23:59.

Concurs de fotografie nr.2/2019

Date: 24 octombrie 2019

📣📣📣Competition time (pentru #SSO și #SSO+)!

Posteaza pe pagina de facebook #UOBSSO o fotografie/un film cu tine sau cu prietenii tai in care  inchideti lumina. Termen: duminica, 27.10.2019, ora 23:59. Mult succes! Nu uita #SAVES2

 

Concurs de fotografie nr.1/2019

Date: 7 octombrie 2019

📣 Am lansat primul C O N C U R S pentru studentii cazati in caminele UB (SSO)! 😲
➡️Posteaza pe pagina noastra, University of Bucharest Student Switch Off, o fotografie (un film 😁) cu un mesaj prin care incurajezi colegii sa economiseasca energie .💡
Ai timp sa postezi si sa aduni like-uri pana vineri, 11 octombrie 2019, ora 23.59. Mult succes! Nu uita #SAVES2

Va dorim mult succes in noul an universitar, plin de energie!

Date: 1 octombrie 2019

Student UB? Înscrie-te în campania de economisire inteligentă a energiei “SAVES2”

Energie la veselie (fara economie)!

Date: 30 mai 2019

Asa a fost la evenimentul organizat in cadrul proiectului Student Switch Off pentru a marca 2 ani de implicare si sustinere in demersul de a economisi eficient: cafea, concursuri, premii, soare si voie buna!
Multumim celor care au venit si pe curand!
#SAVES2

Concurs de fotografie nr.12 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 20 mai 2019

In lunile trecute ti-am oferit sfaturi si idei despre cum poti economisi energia in camin sau in 🏘 in care vei sta dupa terminarea studiilor. Posteaza o 📷 pe pagina noastra University of Bucharest Student Switch Off in care ne arati cum ai invatat sa economisesti energie💡🔌 si poti fi castigatorul/castigatoarea ultimei competitii foto din acest an universitar.
Ai timp sa postezi pana vineri, 24 mai, ora 23.59. Mult succes! #SAVES2

Concurs de fotografie nr.11 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 6 mai 2019

➡️Stiai ca daca lasi in priza un incarcator care nu este atasat unui 📲, acesta va consuma energie electrica in mod inutil? 👀😔 Asadar, nu mai uita sa scoti 🔌din priza! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina noastra de Facebook si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Ai timp sa aduni like-uri pana vineri, 10 mai 2019, ora 23.59. Stii deja regula: castiga cine primeste cele mai multe aprecieri! #SAVES2

Concurs de fotografie nr.10 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 8 aprilie 2019

Schimba 💡 incandescent cu unul economic sau led!
Stiai ca un bec cu led de 12W echivaleaza cu un bec standard de 75W😲? Sau ca becul economic este mai avantajos decat unul incandescent? 👀🤔
Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti 👥 sa o 👍. Ai timp sa aduni like-uri pana vineri, 12 aprilie 2019, ora 23.59. Stii deja regula: castiga cine primeste cele mai multe aprecieri! #SAVES2

Focus grup cu studenții care locuiesc în mediul privat

Date: 4 aprilie 2019

Intalnire cu studentii Universitatii din Bucuresti care locuiesc in mediul privat.

Concurs de fotografie nr.9 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 25 martie 2019

Regleaza umiditatea din camera!
Stiai ca poti capata un disconfort la gat sau la nas daca este afectata umiditatea si ai prea cald in camera? Pune un bol cu apa langa calorifer ca sa reglezi umiditatea si caldura! Si schimba-l la fiecare doua zile, ca sa nu adune praf 😁. Da! Ai ghicit 👍: in loc de umidificator!
Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Ai timp sa aduni like-uri pana vineri, 29 martie 2019, ora 23.59. Mult succes! #SAVES2

Concurs de fotografie nr.8 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 4 martie 2019

Lumina naturala este mai sanatoasa!
Stai langa fereastra daca vrei sa lucrezi cu spor si foloseste lumina naturala☀️! Inchide lumina artificiala daca este inca zi. Nu lasa becul 💡aprins atunci cand pleci din camera!
Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia! Ai timp pana vineri, 8 martie, ora 23.59. Mult succes!#SAVES2

 

Concurs de fotografie nr.7 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 18 februarie 2019

Laptop & PC desktop

Stiai ca laptop-urile 💻 consuma cu pana la 80% mai putina energie electrica decat computerele desktop🖥⌨️🖱? Tu ce folosesti?
Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.
Ai timp sa aduni like-uri pana vineri, 22 februarie, ora 23.59. Mult succes! #SAVES2

Concurs de fotografie nr.6 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 4 februarie 2019

Stiai ca si aparatele lasate in varianta stand-by consuma curent, uneori aproape la fel de mult ca si cum ar fi in stare de functionare? 💻🖨🖥📻
Ai grija sa inchizi 📴aparatele atunci cand nu mai ai nevoie si scoate stecherul din priza!🔌🔌🔌
Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.
Ai timp sa te pregatesti de vacanta si sa aduni like-uri pana vineri, 8 februarie, ora 23.59.
Mult succes! #SAVES2

Concurs de fotografie nr.5 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 15 ianuarie 2019

In loc sa dai incalzirea mai tare🔥🔥🔥, imbraca-te adecvat anotimpului rece🧥🥾🧤🧣 si astfel economisesti energie🔋💰.
Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina https://www.facebook.com/UOBSSO/ si invita-ti prietenii sa o aprecieze.👥
Ai timp sa-ti verifici garderoba pana sambata, 19 ianuarie, ora 23.59. Castiga fotografia cu cele mai multe like-uri.
Nu uita #SAVES2 atunci cand postezi. Mult succes!

Concurs de fotografie nr.4 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 13 decembrie 2018

A venit iarna si este o placere sa bei o bautura calda. Atunci cand prepari ceai sau cafea, nu uita sa pui la fiert doar cantitatea de apa de care ai nevoie.
Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina https://www.facebook.com/UOBSSO/ si invita-ti prietenii sa o aprecieze.
Ai timp sa pregatesti cafeaua si ceaiul pana marti, 18 decembrie, ora 23.59. Castiga fotografia cu cele mai multe like-uri. Mult succes!#SAVES2

Concurs de fotografie nr.3 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 28 noiembrie 2018

Acopera vasul cand gatesti!

Ai numai avantaje: castigi timp si economisesti energie!
Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina https://www.facebook.com/UOBSSO/ si invita-ti prietenii sa o aprecieze.
Ai timp sa “gatesti” 😉 si sa aduni like-uri pana luni, 3 decembrie, ora 23.59. Mult succes!#SAVES2

Instruirea studentilor -ambasadori SAVES2

Date: 20 noiembrie 2018

Daca ai devenit ambasador SAVES2, te asteptam in intervalul 12.00-14.00 la Sala Petre Antonescu (bd. Mihail Kogalniceanu, 36-46, sector 5, Bucuresti) pentru intalnirea cu echipa de proiect UB si sustinatorii proiectului Student Switch Off. Iti vei cunoaste colegii si vei invata cum sa te implici.

Concurs de fotografie nr.2 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 12 noiembrie 2018

Stinge lumina!

Posteaza pe pagina noastra – University of Bucharest Student Switch Off o fotografie cu tine atunci cand apesi butonul pentru a inchide lumina si poti castiga, cu un “selfie”, un voucher cadou si un premiu surpriza! Ai timp sa postezi si sa aduni like-uri pana joi, 15 noiembrie, ora 23.59. Va fi premiata fotografia cu cele mai multe aprecieri.

Concurs de fotografie nr.1 -pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 29 octombrie 2018

Posteaza pe pagina noastra – University of Bucharest Student Switch Off o fotografie cu un mesaj prin care indemni colegii sa economiseasca energie si poti castiga un voucher cadou si un premiu surpriza!
Ai timp sa postezi si sa aduni like-uri pana joi, 1 noiembrie, ora 23.59.
Castiga fotografia cea mai apreciata! 👍
Mult succes!

Va invitam sa va alaturati programului SAVES2!

Date: 1 octombrie 2018

Universitatea din Bucuresti continua implementarea proiectului european Horizon 2020 in calitate de partener – SAVES2 (Students Achieving Valuable Energy Savings). Te invitam sa te alaturi echipei UB in calitate de student-ambasador pana la data de 7 octombrie 2018. Detalii gasiti mai jos:

https://www.unibuc.ro/2018/studentii-universitatii-din-bucuresti-invitati-sa-se-alature-programului-students-achieving-valuable-energy-savings/

 

Intalnirea echipei SAVES2

Date: 14-15 iunie 2018

Timp de 2 zile, echipa proiectului SAVES2 s-a intalnit la Bucuresti pentru a realiza bilantul la un an de implementare. Multumim tuturor pentru implicare. Mai multe informatii gasiti la https://saves.nus.org.uk/articles/saves-2-meeting-in-bucharest

Hai sa sarbatorim!

Date: 11 iunie 2018

Va asteptam pe 11 iunie la ora 14.00 sa marcam un an de proiect.

 

 

Iti multumim ca ai fost alaturi de noi! Concurs de fotografie nr.14

Date: 30 mai 2018

In lunile trecute ti-am oferit sfaturi si idei despre cum poti economisi energia in camin sau in casa in care vei sta dupa terminarea studiilor. Iti multumim ca ai fost alaturi de noi in aceasta prima etapa de proiect. Posteaza o fotografie pe pagina noastra University of Bucharest Student Switch Off in care ne arati cum ai invatat sa economisesti energie in camin si poti fi castigatorul/castigatoarea ultimei competitii foto din primul an de proiect. Mult succes!

Focus grup

Date: 17 mai 2018

Intalnire cu studentii Universitatii din Bucuresti care stau in camine si intentioneaza sa se mute in mediul privat.

Stii cum sa economisesti energia in caminul in care locuiesti? Concurs de fotografie nr.13

Date: 15 mai 2018

Gasesti mai jos sfaturi foarte utile pe care te invitam sa le pui in practica. Posteaza pe pagina noastra – University of Bucharest Student Switch Off  o fotografie inspirata din sfaturile cuprinse in video si poti castiga un premiu.

Pleaca in weekendul prelungit economisind energie! Concurs de fotografie nr.12

Date: 27 aprilie 2018

Pleaca in weekendul prelungit economisind energie!
Poti pleca in vacanta sau in weekend si economisi energie in acelasi timp! Nu lasa cablurile in priza. Goleste frigiderul! Vei economisi energie si vei plati mai putin! Posteaza o fotografie legată de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.

Schimba becul incandescent! Concurs de fotografie nr.11

Date: 15 aprilie 2018

Nu toate becurile consuma la fel.
Stiai ca un bec led de 12 W echivaleaza cu un bec standard de 75 W, iar unul de 15 W iti da lumina ca unul de 100 de W? Sau ca becul economic este mai avantajos decat unul incandescent, dar nu atat cat cel led? Instaleaza un bec economic sau led! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.

Hai sa aerisim camera asa cum trebuie! Concurs de fotografie nr.10

Date: 30 martie 2018

Stiai ca daca deschizi larg fereastra pentru cateva minute, este suficient pentru a improspata aerul din camera? In acest fel, caldura nu se pierde ca atunci cand tii geamurile rabatate. DESCHIDE LARG FEREASTRA! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia!

Monitorizarea consumului de energie. Concurs de fotografie nr.9

Date: 15 martie 2018

Dashboard-ul  este instrumentul care ne ajuta sa monitorizam lunar consumul de energie pentru caminele inscrise in proiect. Arata-ne ca stii cum ajungi la dashboard, ca stii sa cauti informatii legate de caminul in care locuiesti. Posteaza pe pagina noastra University of Bucharest Student Switch Off  fotografii, video sau orice alta idee care sa te ajute sa castigi aprecieri. Stii deja regula: cele mai multe like-uri castiga!

Lumina naturala este mai sanatoasa! Concurs de fotografie nr.8

Date: 28 februarie 2018

Stai langa fereastra daca vrei sa lucrezi cu spor si foloseste lumina naturala! Inchide lumina artificiala daca este inca zi. Nu lasa becul aprins atunci cand pleci din camera! Vei economisi energie si vei plati mai putin! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.
Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia!

Nu mai lasa incarcatorul telefonului mobil in priza! Concurs de fotografie nr.7

Date: 15 februarie 2018

Telefoanele mobile se incarca repede. Nu mai uita sa scoti incarcatorul din priza! In acest fel, nu vei mai consuma energie in mod inutil.
Stiai ca poti proteja bateria telefonului daca eviti sa lasi ecranul luminat, atunci cand nu mai ai nevoie? Bateria telefonului va rezista mai mult timp, iar tu vei economisi si energie!
Posteaza  o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia!

Mai bine laptop, decat PC! Concurs de fotografie nr.6

Date: 30 ianuarie 2018

Un calculator mare, cu tastatura, monitor si statie este un consumator de energie de 4-5 ori mai mare decat un laptop. Monitoarele vechi care ocupa spatiu pot fi inlocuite cu cele plate de tip LCD, dar cel mai bine, foloseste un laptop! Vei economisi energie si vei plati mai putin! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.
Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia!

Intalnirea echipei SAVES2

Date: 17 - 18 ianuarie 2018

Anul 2018 a inceput cu o intalnire in Dublin, unde s-a pus la cale bunul mers al proiectului, dupa 9 luni de la inceperea acestuia. Suntem bucurosi ca urmatoarea intalnire va avea loc la Bucuresti in luna iunie! Mai multe informatii gasiti la
https://saves.nus.org.uk/articles/saves-2-meets-in-dublin

Nu mai lasa stecherul in priza! Concurs de fotografie nr.5

Date: 15 ianuarie 2018

Daca nu mai lucrezi la calculator, daca nu mai poti urmari filmul la televizor, daca filtrul de cafea nu mai este folosit, nu lasa cablurile de alimentare în priza! Stiai ca si aparatele lasate in varianta stand-by consuma curent, uneori aproape la fel de mult ca si cum ar fi în stare de functionare? Ai grija sa inchizi aparatele atunci cand nu mai ai nevoie si scoate stecherul din priza! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia!

Apa inseamna viata! Concurs de fotografie nr.4

Date: 3 ianuarie 2018

Nu ne dam, poate, seama, dar APA este o resursa limitata. Este, asadar, foarte important sa nu o risipim. Tu cum faci să folosesti numai cat iti trebuie?
Posteaza pe pagina University of Bucharest Student Switch Off o fotografie facuta de tine si noi premiem poza cu cele mai multe aprecieri!

Imbraca-te adecvat anotimpului! Concurs de fotografie nr.3

Date: 14 decembrie 2017

Cand este frig, imbraca-te cu haina potrivita. Chiar dacă este mai frig, în loc să dai încălzirea mai tare, poți găsi o soluție alternativă. Uneori s-ar putea ca un pulover în plus să fie mai eficient și asta te va ajuta să economisești bani.
Postează pe pagina University of Bucharest Student Switch Off o fotografie și poți câștiga premiul oferit de partenerii noștri.

Focus grup - Student in private rented sector

Date: 5 decembrie 2017

Intalnire cu studentii care inchiriaza locuinte in mediul privat.

Focus grup - Landlords

Date: 17 noiembrie 2017

Intalnire cu proprietarii care inchiriaza studentilor.

Economiseste energie cand gatesti! Concurs de fotografie nr.2

Date: 30 noiembrie 2017

Arata-ne cum economisesti energie atunci cand gatesti postand o fotografie sau un film scurt pe pagina de facebook Student Switch Off Romania https://www.facebook.com/UOBSSO/. Cele mai multe aprecieri te vor face castigator al unui premiu.

Stinge lumina! Concurs de fotografie nr.1

Date: 15 noiembrie 2017

Posteaza direct pe pagina de facebook Student Switch Off Romania https://www.facebook.com/UOBSSO/ o fotografie cu tine atunci cand apesi butonul pentru a inchide lumina. Pe 15 noiembrie 2017 va fi premiata fotografia cu cele mai multe aprecieri. Astfel spus: castigi un premiu cu un “selfie”!

Instruirea studentilor -ambasadori

Date: 1 noiembrie 2017

Daca ai devenit student-ambasador, te asteptam in intervalul 14.00-16.00 la Sala Constantin Stoicescu (bd. Mihail Kogalniceanu 36-46, sector 5, București, et.1) pentru intalnirea cu echipa de proiect si primii parteneri sustinatori ai eficientei energetice. Iti vei cunoaste colegii si vei invata cum sa te implici.

Fii student-ambasador

Date: 30 octombrie 2017

Aplica in perioada 24-28 octombrie 2017 pentru a deveni student ambasador in caminul tau. Trimite un mesaj la saves2uob@gmail.com si vei fi invitat la procesul de selectie din data de 30 octombrie 2017, ora 14.00, în Aula Magna, bd. Mihail Kogalniceanu 36-46, sector 5, Bucuresti.

Photo competitions and quizzes

MENU