Universitatea din Bucuresti

Campus events

Instruirea studentilor -ambasadori SAVES2

Date: 20 noiembrie 2018

Daca ai devenit ambasador SAVES2, te asteptam in intervalul 12.00-14.00 la Sala Petre Antonescu (bd. Mihail Kogalniceanu, 36-46, sector 5, București) pentru intalnirea cu echipa de proiect UB si sustinatorii proiectului Student Switch Off. Iti vei cunoaste colegii si vei invata cum sa te implici.

Concurs de fotografie nr.2 - pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 12 noiembrie 2018

Stinge lumina!

Posteaza pe pagina noastra – University of Bucharest Student Switch Off o fotografie cu tine atunci cand apesi butonul pentru a inchide lumina si poti castiga, cu un “selfie”, un voucher cadou si un premiu surpriza! Ai timp sa postezi si sa aduni like-uri pana joi, 15 noiembrie, ora 23.59. Va fi premiata fotografia cu cele mai multe aprecieri.

Concurs de fotografie nr.1 -pentru studentii cazati in caminele UB

Date: 29 octombrie 2018

Posteaza pe pagina noastră – University of Bucharest Student Switch Off o fotografie cu un mesaj prin care indemni colegii sa economiseasca energie si poti castiga un voucher cadou si un premiu surpriza!
Ai timp sa postezi si sa aduni like-uri pana joi, 1 noiembrie, ora 23.59.
Castiga fotografia cea mai apreciata! 👍
Mult succes!

Va invitam sa va alaturati programului SAVES2!

Date: 1 octombrie 2018

Universitatea din Bucuresti continua implementarea proiectului european Horizon 2020 in calitate de partener – SAVES2 (Students Achieving Valuable Energy Savings). Te invitam sa te alaturi echipei UB in calitate de student-ambasador pana la data de 7 octombrie 2018. Detalii gasiti mai jos:

https://www.unibuc.ro/2018/studentii-universitatii-din-bucuresti-invitati-sa-se-alature-programului-students-achieving-valuable-energy-savings/

 

Intalnirea echipei SAVES2

Date: 14-15 iunie 2018

Timp de 2 zile, echipa proiectului SAVES2 s-a intalnit la Bucuresti pentru a realiza bilantul la un an de implementare. Mulțumim tuturor pentru implicare. Mai multe informatii gasiti la https://saves.nus.org.uk/articles/saves-2-meeting-in-bucharest

Hai sa sarbatorim!

Date: 11 iunie 2018

Va asteptam pe 11 iunie la ora 14.00 sa marcam un an de proiect.

 

 

Iti multumim ca ai fost alaturi de noi! Concurs de fotografie nr.14

Date: 30 mai 2018

In lunile trecute ti-am oferit sfaturi si idei despre cum poti economisi energia in camin sau in casa in care vei sta dupa terminarea studiilor. Iti multumim ca ai fost alaturi de noi in aceasta prima etapa de proiect. Posteaza o fotografie pe pagina noastra University of Bucharest Student Switch Off in care ne arati cum ai invatat sa economisesti energie in camin si poti fi castigatorul/castigatoarea ultimei competitii foto din primul an de proiect. Mult succes!

Focus grup

Date: 17 mai 2018

Intalnire cu studentii Universitatii din Bucuresti care stau in camine si intentioneaza sa se mute in mediul privat.

Stii cum sa economisesti energia in caminul in care locuiesti? Concurs de fotografie nr.13

Date: 15 mai 2018

Gasesti mai jos sfaturi foarte utile pe care te invitam sa le pui in practica. Posteaza pe pagina noastra – University of Bucharest Student Switch Off  o fotografie inspirata din sfaturile cuprinse in video si poti castiga un premiu.

Pleaca in weekendul prelungit economisind energie! Concurs de fotografie nr.12

Date: 27 aprilie 2018

Pleaca in weekendul prelungit economisind energie!
Poti pleca in vacanta sau in weekend si economisi energie in acelasi timp! Nu lasa cablurile in priza. Goleste frigiderul! Vei economisi energie si vei plati mai putin! Posteaza o fotografie legată de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.

Schimba becul incandescent! Concurs de fotografie nr.11

Date: 15 aprilie 2018

Nu toate becurile consuma la fel.
Stiai ca un bec led de 12 W echivaleaza cu un bec standard de 75 W, iar unul de 15 W iti da lumina ca unul de 100 de W? Sau ca becul economic este mai avantajos decat unul incandescent, dar nu atat cat cel led? Instaleaza un bec economic sau led! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.

Hai sa aerisim camera asa cum trebuie! Concurs de fotografie nr.10

Date: 30 martie 2018

Stiai ca daca deschizi larg fereastra pentru cateva minute, este suficient pentru a improspata aerul din camera? In acest fel, caldura nu se pierde ca atunci cand tii geamurile rabatate. DESCHIDE LARG FEREASTRA! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia!

Monitorizarea consumului de energie. Concurs de fotografie nr.9

Date: 15 martie 2018

Dashboard-ul  este instrumentul care ne ajută să monitorizăm lunar consumul de energie pentru căminele înscrise în proiect. Arată-ne că știi cum ajungi la dashboard, că știi să cauți informații legate de căminul în care locuiești. Postează pe pagina noastră University of Bucharest Student Switch Off  fotografii, video sau orice altă idee care să te ajute să câștigi aprecieri. Știi deja regula: cele mai multe like-uri câștigă!

Lumina naturala este mai sanatoasa! Concurs de fotografie nr.8

Date: 28 februarie 2018

Stai lângă fereastră dacă vrei să lucrezi cu spor și folosește lumina naturală! Închide lumina artificială dacă este încă zi. Nu lăsa becul aprins atunci când pleci din cameră! Vei economisi energie și vei plăti mai puțin! Postează o fotografie legată de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off și invită-ți prietenii să o aprecieze.
Cu cele mai multe like-uri, vei fi câștigătorul acestui concurs de fotografie și echipa de proiect te va premia!

Nu mai lasa incarcatorul telefonului mobil in priza! Concurs de fotografie nr.7

Date: 15 februarie 2018

Telefoanele mobile se încarcă repede. Nu mai uita să scoți încărcătorul din priză! În acest fel, nu vei mai consuma energie în mod inutil.
Știai că poți proteja bateria telefonului dacă eviți să lași ecranul luminat, atunci când nu mai ai nevoie? Bateria telefonului va rezista mai mult timp, iar tu vei economisi și energie!
Postează  o fotografie legată de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off și invită-ți prietenii să o aprecieze. Cu cele mai multe like-uri, vei fi câștigătorul acestui concurs de fotografie și echipa de proiect te va premia!

Mai bine laptop, decat PC! Concurs de fotografie nr.6

Date: 30 ianuarie 2018

Un calculator mare, cu tastatura, monitor si statie este un consumator de energie de 4-5 ori mai mare decat un laptop. Monitoarele vechi care ocupa spatiu pot fi inlocuite cu cele plate de tip LCD, dar cel mai bine, foloseste un laptop! Vei economisi energie si vei plati mai putin! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze.
Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia!

Intalnirea echipei SAVES2

Date: 17 - 18 ianuarie 2018

Anul 2018 a inceput cu o intalnire in Dublin, unde s-a pus la cale bunul mers al proiectului, dupa 9 luni de la inceperea acestuia. Suntem bucurosi ca urmatoarea intalnire va avea loc la Bucuresti in luna iunie! Mai multe informatii gasiti la
https://saves.nus.org.uk/articles/saves-2-meets-in-dublin

Nu mai lasa stecherul in priza! Concurs de fotografie nr.5

Date: 15 ianuarie 2018

Daca nu mai lucrezi la calculator, daca nu mai poti urmari filmul la televizor, daca filtrul de cafea nu mai este folosit, nu lasa cablurile de alimentare în priza! Stiai ca si aparatele lasate in varianta stand-by consuma curent, uneori aproape la fel de mult ca si cum ar fi în stare de functionare? Ai grija sa inchizi aparatele atunci cand nu mai ai nevoie si scoate stecherul din priza! Posteaza o fotografie legata de acest mesaj pe pagina University of Bucharest Student Switch Off si invita-ti prietenii sa o aprecieze. Cu cele mai multe like-uri, vei fi castigatorul acestui concurs de fotografie si echipa de proiect te va premia!

Apa inseamna viata! Concurs de fotografie nr.4

Date: 3 ianuarie 2018

Nu ne dam, poate, seama, dar APA este o resursa limitata. Este, asadar, foarte important sa nu o risipim. Tu cum faci să folosesti numai cat iti trebuie?
Posteaza pe pagina University of Bucharest Student Switch Off o fotografie facuta de tine si noi premiem poza cu cele mai multe aprecieri!

Imbraca-te adecvat anotimpului! Concurs de fotografie nr.3

Date: 14 decembrie 2017

Cand este frig, imbraca-te cu haina potrivita. Chiar dacă este mai frig, în loc să dai încălzirea mai tare, poți găsi o soluție alternativă. Uneori s-ar putea ca un pulover în plus să fie mai eficient și asta te va ajuta să economisești bani.
Postează pe pagina University of Bucharest Student Switch Off o fotografie și poți câștiga premiul oferit de partenerii noștri.

Focus grup - Student in private rented sector

Date: 5 decembrie 2017

Intalnire cu studentii care inchiriaza locuinte in mediul privat.

Focus grup - Landlords

Date: 17 noiembrie 2017

Intalnire cu proprietarii care inchiriaza studentilor.

Economiseste energie cand gatesti! Concurs de fotografie nr.2

Date: 30 noiembrie 2017

Arata-ne cum economisesti energie atunci cand gatesti postand o fotografie sau un film scurt pe pagina de facebook Student Switch Off Romania https://www.facebook.com/UOBSSO/. Cele mai multe aprecieri te vor face castigator al unui premiu.

Stinge lumina! Concurs de fotografie nr.1

Date: 15 noiembrie 2017

Posteaza direct pe pagina de facebook Student Switch Off Romania https://www.facebook.com/UOBSSO/ o fotografie cu tine atunci cand apesi butonul pentru a inchide lumina. Pe 15 noiembrie 2017 va fi premiata fotografia cu cele mai multe aprecieri. Astfel spus: castigi un premiu cu un “selfie”!

Instruirea studentilor -ambasadori

Date: 1 noiembrie 2017

Daca ai devenit student-ambasador, te asteptam in intervalul 14.00-16.00 la Sala Constantin Stoicescu (bd. Mihail Kogalniceanu 36-46, sector 5, București, et.1) pentru intalnirea cu echipa de proiect si primii parteneri sustinatori ai eficientei energetice. Iti vei cunoaste colegii si vei invata cum sa te implici.

Fii student-ambasador

Date: 30 octombrie 2017

Aplica in perioada 24-28 octombrie 2017 pentru a deveni student ambasador in caminul tau. Trimite un mesaj la saves2uob@gmail.com si vei fi invitat la procesul de selectie din data de 30 octombrie 2017, ora 14.00, în Aula Magna, bd. Mihail Kogalniceanu 36-46, sector 5, Bucuresti.

Photo competitions and quizzes

MENU